Memberlist/nl From Online Manual

< Memberlist
Revision as of 11:16, 4 August 2011 by FuzzyBot (talk | contribs) (Updating to match new version of source page)
Jump to: navigation, search
Languages English  · Deutsch · Ελληνικά · español · italiano · Nederlands · norsk · русский · srpski (latinica) · svenska · Türkçe

Bekijk alle leden

Als je op "Leden" drukt in de Main menu of in de Infocentrum zal je op deze pagina komen. De "Bekijk alle leden" pagina is de standaard pagina voor de leden sectie. Maar er ook een Zoek naar leden pagina in de ledenlijst waar je naar geregistreerde leden kan zoeken op een forum.

Op deze pagina zal je de lijst zien van alle geregistreerd leden van het forum dat je bekijkt. Bovenaan kan je navigeren tussen de leden pagina's die gebruikt worden zodat er niet teveel leden op 1 enkele pagina zouden staan. Aan de rechterkant van de ledenlijst tittel balk zie je elke letter van het alfabet. Door op een letter te drukken geeft een lijst weer van geregistreerd leden waarvan hun gebruikersnaam begint met die letter. Noteer dat het niet alle andere gebruikersnamen er uit filtert die met een ander letter beginnen., maar eigenlijk fungeert als een verwijzing naar de gebruikersnamen die beginnen met die letter waar je op drukte zodat je niet door verschillende pagina's moet scrollen om gebruikersnamen te vinden die met die letter beginnen.

Alle gebruikersnamen in de ledenlijst kunnen worden gesorteerd op verschillende manieren.

Ze kunnen gesorteerd worden op: Status (Online - Offline), Email, Website, ICQ, AIM, YIM, MSN, Positie, Datum van registratie en posten. Door gewoon op 1 van deze links te drukken worden de leden gesorteerd voor jou. Eerst in aflopende volgorde maar als je nogmaals drukt - in oplopende volgorde.

Zoek naar leden

Deze sectie laat je toe om naar leden van je forum te zoeken door verschillende filters te gebruiken. Je kan leden zoeken op naam, leeftijd, posten, Datum van registratie, Laatst online; met de waarde van; minder dan de ingegeven waarde, minder of gelijk aan, exact gelijk aan, gelijk aan of hoger, of gewoon hoger dan. Dus als voorbeeld, je kan Posten => 300 en ouderdom gebruiker > 20 om alle leden te tonen die 300 of meer posten hebben en ouder zijn dan 20 jaar.

Je kan de zoek resultaten nog verkleinen door het geslacht van de leden te selecteren die je wil bekijken, de activatie status van het lid en de ledengroep waar leden toe behoren.

Je kan ook proberen leden te vinden door hun gebruikersnaam, e-mail adres, website, locatie, ip adres en messenger adres.Advertisement: