Difference between revisions of "Calendar/nl" From Online Manual

Jump to: navigation, search
(Translation)
 
(29 intermediate revisions by 4 users not shown)
Line 1: Line 1:
 
{{Other languages}}
 
{{Other languages}}
<div class="mw-translate-fuzzy">
 
Het [[Calendar (term)|Kalender]] onderdeel (indien dit aangezet is door het beheer), kan gevonden worden in het hoofdmenu van het forum. Het kan gebruikt worden om feestdagen, verjaardagen en evenementen te noteren en te vertonen. Verjaardagen die ingevuld zijn in de leden hun profiel zullen in de kalender vertoond worden. Sommige of alle leden kunnen toelating hebben om kalender evenementen te posten. Beheerders kunnen de kalender configureren via de kalenderinstellingen in het beheer paneel.
 
</div>
 
  
{{Version Specific|version=2|content=In SMF 2.0 vertoond de kalender ook nog mini kalenders, links in de huidige kalender. Dit maakt het mogelijk voor leden om te zien wat er de volgende maand te doen is.}}
+
Het {{llink|Calendar (term)|text=kalender}} onderdeel (indien geactiveerd door het beheer), kan je vinden in het {{llink|Main menu|text=Hoofdmenu}} van het forum. Het kan gebruikt worden om feestdagen, verjaardagen en evenementen te noteren en te vertonen. Verjaardagen die ingevuld zijn in de leden hun profiel zullen in de kalender vertoond worden. Sommige of alle leden kunnen toelating hebben om kalender evenementen te posten. Beheerders kunnen de kalender configureren via de kalenderinstellingen in het beheerderspaneel.
 +
{{ {{Localized|Version specific}}|small=yes|version=2.0|content=
 +
De kalender vertoond ook nog mini kalenders aan de linkerzijde van de huidige kalender. Deze mini kalenders tonen een overzicht van de vorige, huidige en volgende maand.}}
 
==Een gebeurtenis in de kalender posten==
 
==Een gebeurtenis in de kalender posten==
  
If the calendar is enabled on a forum and users are given the permission to post calendar events, users will be able to ''Post an Event'' to the [[calendar]], by selecting ''Calendar'' from the main menu, followed by ''Post Event'' from the calendar screen. If the option is enabled, users may also be able to simply select the day of the month to post a new event on that day. In addition to this, if a user has the proper permissions, they may see a ''Link to Calendar'' link at the bottom of each topic. Selecting this link allows users to post a new Event in the calendar, linked to the topic they were viewing when they selected the ''Link to Calendar'' link.
+
Als de kalender geactiveerd is en gebruikers kregen de nodig toelatingen, kunnen nieuwe gebeurtenissen gepost worden in de kalender door te klikken op ''Nieuwe gebeurtenis'' onder de hoofdkalender.
{{As a regular user}}
+
{{ {{Localized|Version specific}}|small=yes|version=2.0|content=
 +
''Nieuwe gebeurtenis'' is een optie in het uitvouw menu als men ''Kalender'' selecteert in het hoofdmenu. Indien geactiveerd door de beheerder, is het ook mogelijk om gewoon op een dag in de kalender te klikken om een nieuwe gebeurtenis te posten op die dag.}}
 +
Gebruikers met de nodige rechten kunnen mogelijk ook ''Link aan de kalender'' zien staan onderaan elk topic. Deze knop stelt gebruikers in de mogelijkheid om een nieuwe kalender gebeurtenis aan te maken dat gelinkt is aan het topic dat men op dat moment bekijkt.
 +
{{ {{Localized|As a regular user}}}}

Latest revision as of 01:43, 8 December 2017

Het kalender (en) onderdeel (indien geactiveerd door het beheer), kan je vinden in het Hoofdmenu (en) van het forum. Het kan gebruikt worden om feestdagen, verjaardagen en evenementen te noteren en te vertonen. Verjaardagen die ingevuld zijn in de leden hun profiel zullen in de kalender vertoond worden. Sommige of alle leden kunnen toelating hebben om kalender evenementen te posten. Beheerders kunnen de kalender configureren via de kalenderinstellingen in het beheerderspaneel.

De kalender vertoond ook nog mini kalenders aan de linkerzijde van de huidige kalender. Deze mini kalenders tonen een overzicht van de vorige, huidige en volgende maand.

Een gebeurtenis in de kalender posten

Als de kalender geactiveerd is en gebruikers kregen de nodig toelatingen, kunnen nieuwe gebeurtenissen gepost worden in de kalender door te klikken op Nieuwe gebeurtenis onder de hoofdkalender.

Nieuwe gebeurtenis is een optie in het uitvouw menu als men Kalender selecteert in het hoofdmenu. Indien geactiveerd door de beheerder, is het ook mogelijk om gewoon op een dag in de kalender te klikken om een nieuwe gebeurtenis te posten op die dag.

Gebruikers met de nodige rechten kunnen mogelijk ook Link aan de kalender zien staan onderaan elk topic. Deze knop stelt gebruikers in de mogelijkheid om een nieuwe kalender gebeurtenis aan te maken dat gelinkt is aan het topic dat men op dat moment bekijkt.