Memberlist From Online Manual

< Memberlist
Revision as of 18:17, 29 September 2011 by FuzzyBot (talk | contribs) (Updating to match new version of source page)
Jump to: navigation, search

Pregled svih članova

Pošto kliknete na "Članovi" u Meniju ili u Info centru bićete odvedeni na ovu stranicu. Link "Pregledaj sve članove" je podrazumevana stranica za listu članova. Pored ove stranice postoji i stranica Traži korisnike na kojoj možete pretražiti listu registrovanih članova.

Na ovoj stranici ćete videti listu svih članova registrovanih na forum koji pregledate. Pri vrhu imate mogućnost za navigaciju kroz stranice, koja se koristi kako ne bi bilo previše članova na jednoj stranici. Sa desne strane nalaze se engleska slova, i klikom na njih dobijate listu članova čije korisničko ime počinje sa odabranim slovom. Primetite da ovo ne filtrira ostale članove, već samo pokazuje deo liste koji se odnosi na članove sa prvim slovom koji ste odabrali.

Korisnička imena u listi članova mogu biti sortirana na nekoliko načina.

Ona mogu biti sortirana prema: Statusu (na mreži ili van mreže), Imejlu, Veb sajtu, ICQ, AIM, YIM, MSN-u, Poziciji, Datumu registracije i broju poruka. Kliknite na jedan od ovih linkova kako biste dobili sortiranu listu članova. Prvi klik pokazuje silazno sortiranje, a drugi klik uzlazno sortiranje.

Pretraga korisnika

Ova sekcija vam omogućava da pretražite listu članova vašeg foruma koristeći više filtera. Možete tražiti određenog člana na osnovu rednog broja (ID), godina, broja poruka, datuma registracije, poslednje posete; sa vrednostima inputa koje takođe možete odrediti u padajućoj listi. Tako na primer možete koristiti pretragu prema broju poruka => 300 i godinama > 20 za prikaz članova koji imaju 300 ili više poruka i koji su stariji od 20 godina.

Možete dodatno suziti pretragu birajući pol člana koga tražite, kao i birajući aktivacijski status člana ili grupu članova kojoj član pripada.

Takođe možete pokušati da pronađete korisnike pomoću njihovog korisničkog imena, imejl adrese, veb sajta, lokacije, IP adrese ili MSN adrese.