Difference between revisions of "Logging In/no" From Online Manual

Jump to: navigation, search
(Created page with "Et SMF forum kan konfigureres til å tillate innlogging fra alle sider. Dette kalles hurtiginnlogging. I standardtemaet vises innloggingen i det øverste venstre hjørne på hver...")
(Created page with "Innloggingstiden i nedtrekksliste tilsvarer minuttene som du ønsker å være innlogget, som er det samme alternativet fra innloggingsbildet.Ved å velge Alltid fra nedtrekkslist...")
Line 30: Line 30:
 
Et SMF forum kan konfigureres til å tillate innlogging fra alle sider. Dette kalles hurtiginnlogging. I standardtemaet vises innloggingen i det øverste venstre hjørne på hver side. Andre temaer kan plassere den på forskjellige steder. Dersom hurtiginnloggingen er deaktivert eller ikke kan ses, kan innloggingsbildet nås fra hovedmenyen.
 
Et SMF forum kan konfigureres til å tillate innlogging fra alle sider. Dette kalles hurtiginnlogging. I standardtemaet vises innloggingen i det øverste venstre hjørne på hver side. Andre temaer kan plassere den på forskjellige steder. Dersom hurtiginnloggingen er deaktivert eller ikke kan ses, kan innloggingsbildet nås fra hovedmenyen.
  
The session length drop-down menu corresponds to the Minutes to stay logged in option from the login screen. Similarly, selecting Forever in this drop-down menu is the same as checking the Always stay logged in option on the login screen.
+
Innloggingstiden i nedtrekksliste tilsvarer minuttene som du ønsker å være innlogget, som er det samme alternativet fra innloggingsbildet.Ved å velge Alltid fra nedtrekkslisten er dette det samme som å velge Forbli alltid innlogget på innloggingsbildet.
  
 
<div class="mw-translate-fuzzy">
 
<div class="mw-translate-fuzzy">

Revision as of 14:27, 2 August 2011

Når registreringsprosessen er fullført, vil du kunne logge inn på nettstedet for første gang. Etter det, vil du kunne velge om de vil forbli innlogget for alltid eller bli logget ut etter hvert besøk.

Innlogging

Du må logge inn etter registreringen og etter å ha blitt logget ut fra et tidligere besøk. Du kan velge å bruke det normale innloggingsskjermbilde eller alternativet for rask innlogging.

Login form no.jpg

Skjermbilde for innlogging

Dette er skjermbildet du ser når du bruker alternativet "Logg inn" på hovedmenyen. Det er også dette du ser ved innlogging på forum ”kun for medlemmer”.

  • Brukernavn - Medlemmets brukernavn
  • Passord - Medlemmets passord
  • OpenID - Medlemmets OpenID
  • Innloggingstid i minutter - Antall minutter nettleserens informasjonskapsel vil vare før den utløper
  • Forbli alltid innlogget - Gjør at nettleserens informasjonskapsel ikke utløper

Når du bruker en datamaskin som har flere brukere, bør du sannsynligvis ikke være innlogget for en lengre periode, med mindre de husker å logge ut når du er ferdig. Ved å forlate en konto innlogget på en delt datamaskin gjør du deg sårbar ved at noen andre enn deg selv bruker kontoen.

Quick login no.jpg

Hurtiginnlogging

Et SMF forum kan konfigureres til å tillate innlogging fra alle sider. Dette kalles hurtiginnlogging. I standardtemaet vises innloggingen i det øverste venstre hjørne på hver side. Andre temaer kan plassere den på forskjellige steder. Dersom hurtiginnloggingen er deaktivert eller ikke kan ses, kan innloggingsbildet nås fra hovedmenyen.

Innloggingstiden i nedtrekksliste tilsvarer minuttene som du ønsker å være innlogget, som er det samme alternativet fra innloggingsbildet.Ved å velge Alltid fra nedtrekkslisten er dette det samme som å velge Forbli alltid innlogget på innloggingsbildet.

Authentication reminder no.jpg
Authentication reminder2 no.jpg

Passordpåminnelse

If a password is forgotten or lost, it can be reset by selecting the Forgot your password? option from the login screen. The username or email address for the account is requested to begin the password reset process.

If the member has not set a secret question, an email containing a password reset link is automatically sent to the member's email address. Selecting the link allows the member to choose a new password. If a secret question has been set, they will be given the option of receiving the email or answering their question.

After answering their secret question correctly, a member may choose a new password. The password takes effect and can be used to login immediately.

Logg ut

When you have finished browsing the forum, you may decide to logout. Perhaps you share a workstation with someone else, in which case leaving yourself logged in would not be a good idea. So select the Logout option from the Main Menu and the Forum should log you out, turning you into an instant guest, clearing your name from the list of users online and safeguarding your Forum identity until you choose to login again.