Difference between revisions of "Calendar/nl" From Online Manual

Jump to: navigation, search
(Translation)
(Translation)
Line 7: Line 7:
 
==Een gebeurtenis in de kalender posten==
 
==Een gebeurtenis in de kalender posten==
  
If the calendar is enabled on a forum and users are given the permission to post calendar events, users will be able to ''Post an Event'' to the [[calendar]], by selecting ''Calendar'' from the main menu, followed by ''Post Event'' from the calendar screen. If the option is enabled, users may also be able to simply select the day of the month to post a new event on that day. In addition to this, if a user has the proper permissions, they may see a ''Link to Calendar'' link at the bottom of each topic. Selecting this link allows users to post a new Event in the calendar, linked to the topic they were viewing when they selected the ''Link to Calendar'' link.
+
Als de kalender aangezet is op een forum en gebruikers permissie gekregen hebben om kalender gebeurtenissen te posten. Zullen gebruikers een 'Nieuwe gebeurtenis' kunnen posten in de [[calendar]], Door ''Kalender'' te selecteren in het hoofdmenu van het forum, gevolgd door 'Nieuwe gebeurtenis' in het kalender venster. Als de optie aangezet is zullen gebruikers ook de mogelijkheid hebben om gewoon de dag van de maand te selecteren om een gebeurtenis te posten op die dag. Als extra (als de gebruiker de juiste permissie heeft) kunnen ze een ''Link aan de kalender'' zien, onderaan elk topic. Als gebruikers deze link selecteren kunnen ze een gebeurtenis posten in de kalender gelinkt aan het topic dat ze aan het bekijken waren toen ze de ''Link aan de kalender'' link selecteerde.
 
{{As a regular user}}
 
{{As a regular user}}

Revision as of 17:58, 1 August 2011

Het Kalender onderdeel (indien dit aangezet is door het beheer), kan gevonden worden in het hoofdmenu van het forum. Het kan gebruikt worden om feestdagen, verjaardagen en evenementen te noteren en te vertonen. Verjaardagen die ingevuld zijn in de leden hun profiel zullen in de kalender vertoond worden. Sommige of alle leden kunnen toelating hebben om kalender evenementen te posten. Beheerders kunnen de kalender configureren via de kalenderinstellingen in het beheer paneel.

In SMF 2.0 vertoond de kalender ook nog mini kalenders, links in de huidige kalender. Dit maakt het mogelijk voor leden om te zien wat er de volgende maand te doen is.

Een gebeurtenis in de kalender posten

Als de kalender aangezet is op een forum en gebruikers permissie gekregen hebben om kalender gebeurtenissen te posten. Zullen gebruikers een 'Nieuwe gebeurtenis' kunnen posten in de calendar, Door Kalender te selecteren in het hoofdmenu van het forum, gevolgd door 'Nieuwe gebeurtenis' in het kalender venster. Als de optie aangezet is zullen gebruikers ook de mogelijkheid hebben om gewoon de dag van de maand te selecteren om een gebeurtenis te posten op die dag. Als extra (als de gebruiker de juiste permissie heeft) kunnen ze een Link aan de kalender zien, onderaan elk topic. Als gebruikers deze link selecteren kunnen ze een gebeurtenis posten in de kalender gelinkt aan het topic dat ze aan het bekijken waren toen ze de Link aan de kalender link selecteerde.