Difference between revisions of "Translations:Registering/1/fi" From Online Manual

Jump to: navigation, search
(Created page with "Kun käyttäjä perustaa SMF-keskustelualueen eli -foorumin tai haluaa liittyä toiselle SMF-foorumille, heidän pitää rekisteröidä tilin. Tämä mahdollistaa heille pysyv...")
 
 
Line 1: Line 1:
Kun käyttäjä perustaa SMF-keskustelualueen eli -foorumin tai haluaa liittyä toiselle SMF-foorumille, heidän pitää rekisteröidä tilin. Tämä mahdollistaa heille pysyvän identiteetin säilymisen viestien lähettämisessä ja auttaa pitämään kirjaa jo luetusta riippumatta yhteyspaikasta tai kulloinkin käytettävästä tietokoneesta. He voivat täydentää henkilökohtaista {{llink|Profile|text=profiiliaan}} ja käyttää {{llink|Personal messages|text=yksitysviesti}}-järjestelmää. He voivat myös tilata sähköpostimuistutuksia, seurata omaa aktivisuuttaan foorumilla ynnä muuta.
+
Kun käyttäjä perustaa SMF-keskustelualueen eli -foorumin tai haluaa liittyä toiselle SMF-foorumille, hänen pitää rekisteröidä tili. Tämä mahdollistaa hänelle pysyvän identiteetin säilymisen viestien lähettämisessä ja auttaa pitämään kirjaa jo luetusta riippumatta yhteyspaikasta tai kulloinkin käytettävästä tietokoneesta. Hän voi täydentää henkilökohtaista {{llink|Profile|text=profiiliaan}} ja käyttää {{llink|Personal messages|text=yksitysviesti}}-järjestelmää. Hän voi myös tilata sähköpostimuistutuksia, seurata omaa aktivisuuttaan foorumilla ynnä muuta.

Latest revision as of 01:03, 9 March 2015

Kun käyttäjä perustaa SMF-keskustelualueen eli -foorumin tai haluaa liittyä toiselle SMF-foorumille, hänen pitää rekisteröidä tili. Tämä mahdollistaa hänelle pysyvän identiteetin säilymisen viestien lähettämisessä ja auttaa pitämään kirjaa jo luetusta riippumatta yhteyspaikasta tai kulloinkin käytettävästä tietokoneesta. Hän voi täydentää henkilökohtaista profiiliaan (en) ja käyttää yksitysviesti (en)-järjestelmää. Hän voi myös tilata sähköpostimuistutuksia, seurata omaa aktivisuuttaan foorumilla ynnä muuta.