Difference between revisions of "Translations:Profile/58/sr-el" From Online Manual

Jump to: navigation, search
(Created page with "Na ovoj stranici možete da zabranite člana čiji profil ste gledali iz vašeg foruma. Samo članovi koji imaju dozvolu Upravljaj popisom zabrana mogu da vidi ovaj link u meniju...")
 
 
Line 1: Line 1:
Na ovoj stranici možete da zabranite člana čiji profil ste gledali iz vašeg foruma. Samo članovi koji imaju dozvolu Upravljaj popisom zabrana mogu da vidi ovaj link u meniju sa strane i sprovode akciju.''' Napomena, ovaj link je samo link koji vas usmerava na [[Ban_list#Add_New_Ban|Dodaj novu zabranu]] odeljak admin panela sa nekim detaljima i već popunjenim podacima o članu koga zabranjujete.
+
Na ovoj stranici administratori mogu zabraniti člana čiji profil gledaju sa foruma. Samo članovi koji imaju dozvolu ''Upravljaj listom zabrana'' mogu videti ovaj link i izvršiti akciju. Kao i sa brisanjem naloga, '''koristite ovu opciju sa pažnjom.''' Upamtite, ovaj link će vas uputiti na {{llink|Ban_list|anchor= Add_New_Ban|Dodaj novu zabranu}} sekciju admin panela sa nekim već popunjenim detaljima o članu koga želite zabraniti.

Latest revision as of 19:17, 1 October 2013

Na ovoj stranici administratori mogu zabraniti člana čiji profil gledaju sa foruma. Samo članovi koji imaju dozvolu Upravljaj listom zabrana mogu videti ovaj link i izvršiti akciju. Kao i sa brisanjem naloga, koristite ovu opciju sa pažnjom. Upamtite, ovaj link će vas uputiti na Ban_list (en) sekciju admin panela sa nekim već popunjenim detaljima o članu koga želite zabraniti.